marți, 15 aprilie 2008

La vremuri NOI tot NOI

Iata cat de repede trece timpul. S-au implinit cei patru ani de domnie, cei care au domnit trebuie sa minta din nou si o fac la fel. Vor fi alegeri si indiferent ce lege a fost mai mult sau mai putin schimbata, pretentia de a fi alesi o au tot acei oameni care n-au facut nimic sau n-au facut nimic pentru noi ca pentru ei au facut destule din moment ce conturile le sunt cu mult mai pline iar propietatile au crescut in suprafata si in valoare. Deci sunt buni din aceasta cauza.
Lozincile aruncate spre noi cum ca la alegeri vor participa alti candidati care sunt nepatati sau au "firma" buna la alegatori vor prinde sau nu in functie uneori de un litru de ulei sau de un kilogram de zahar sau faina. Vremuri noi, atunci si oameni noi, dar daca nu suntem beti si nu suntem, se observa usor ca cei care au mintit data trecuta si altadata mai inainte sunt si acum in pozitia din fata ca sa nu scape prilejul, chiar daca unii nu mai sunt la PSD ci la PLD,altii nu mai sunt la PRM sau PNL sau PC dar sunt acum in partea cealalta. Au schimbat partidele sunt acum oameni noi. Este adevarat ca intr-o tara roasa de sobolani si supta de vipere sau ciugulita de vulturii dezinteresati, nu se poate face ce se promite dar, macar sa vedem ca se vrea in niste domenii cum sunt: justitie, infrastructura, invatamant, sanatate etc.
Pentru acestea lupta oamenii noi aplicand o lozinca prea des inteleasa in practica politica din Romania=La vremuri noi ,tot NOI=.

Niciun comentariu: